Over ons

PMH Investments is een onafhankelijke particuliere participatiemaatschappij. Wij richten ons op kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen die beschikken over een stevig groeipotentieel. Ons doel is om de toonaangevende participatiemaatschappij van Noord-Nederland te worden, in zowel aanpak als prestaties.

“Een schip in de haven is veilig, maar dat is niet waar schepen voor gemaakt zijn.”

- William G.T. Shedd

Missie - Ons bestaansrecht

Met risicokapitaal en een actief betrokken benadering helpt PMH Investments om het groeipotentieel van kleine en middelgrote ondernemingen optimaal te benutten en om te zetten in prestaties. Als onafhankelijke particuliere participatiemaatschappij streven wij ernaar ondernemingen toekomstbestendig te maken en gaan wij voor waarde creatie op lange termijn. Daarbij gaan we niet op de stoel van de ondernemer zitten, maar bouwen we de onderneming samen uit op basis van wederzijds vertrouwen, heldere eigen verantwoordelijkheden en een gedeelde passie voor ondernemen.

Visie - Ons gewaagde doel

PMH Investments ontwikkelt zich op eigen kracht tot de toonaangevende participatiemaatschappij van Noord-Nederland, in zowel aanpak als prestaties. MKB-ondernemingen kiezen bewust voor ons op basis van onze hoogwaardige en onderscheidende benadering.

Onze toegevoegde waarde onderschrijven we door een trackrecord van toekomstbestendige participaties met een duidelijk concurrentievoordeel en een sterke performance. Zo helpen wij het groeipotentieel en talent van kleine en middelgrote bedrijven optimaal te benutten, om blijvende waarde en werkgelegenheid te creëren voor meerdere generaties.

Kernwaarden

De kernwaarden van PMH Investments en haar medewerkers zijn: