Terug naar overzicht

Ventus uitgeroepen tot FD gazelle 2020

Nieuws

Elk jaar roept het Financieel Dagblad de snelst groeiende bedrijven van Nederland uit tot ‘FD Gazelle’. Met trots kunnen wij zeggen dat Ventus Groep B.V. ook dit jaar weer in deze lijst van 772 bedrijven staat.

In 2019 mocht Ventus de FD Gazellen award voor het eerst in het 22-jarig bestaan in ontvangst nemen. Dat zij ook in 2020 tot deze groep ambitieuze bedrijven behoren is het resultaat van hard werk met een fantastisch team.

De FD Gazellen awards worden jaarlijks uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die een omzetgroei van minimaal 20% hebben gerealiseerd in de laatste 3 jaar. Voor de FD Gazellen award van 2020 is er dus gekeken naar de bedrijfsprestaties in 2017, 2018 en 2019. We zijn trots op de medewerkers, partners en klanten van Ventus die hebben bijgedragen aan dit mooie resultaat!

Vergelijkbare artikelen

Nieuws overzicht

U.S. Battery Producer Enticed to Set Up Shop in the EU

An American startup says it can cut reliance on China for key parts of electric vehicle batteries. European Union money […]

Lees verder

GDI gets $22mln from EIB to scale up EV silicon anode production

Jan 10 (Reuters) – (This Jan. 9 story has been officially corrected by European Investment Bank to fix the vice […]

Lees verder

Germany: InvestEU – EIB provides €20 million to GDI to develop 100% silicon anodes for batteries to replace graphite

The European Investment Bank (EIB) and GDI have signed an agreement on a quasi-equity loan worth €20 million to develop […]

Lees verder