Terug naar overzicht

DWE ICT en ArchiLogiQ samen verder

Nieuws

ICT-dienstverlener ArchiLogiQ uit Nijkerk, is per 1 oktober jl. aangesloten bij DWE ICT, de ICT-dienstverlener en Cloud Service Provider, met vestigingen in Eemnes en Heteren. ArchiLogiQ is gespecialiseerd in professioneel ICT beheer en ondersteuning voor het MKB.

De overname van de activiteiten van ArchiLogiQ sluit aan op de ambities van beide organisaties. Voor de klanten van ArchiLogiQ wordt de kwaliteit van dienstverlening naar de toekomst beter geborgd. De extra schaalgrootte zorgt o.a. voor bredere kennis en meer continuïteit van de dienstverlening. DWE ICT, onderdeel van de Futureproof Group, verstevigt met deze overname opnieuw haar positie op het gebied van ICT-dienstverlening, met name in het (groot) MKB.

DWE ICT staat al 20 jaar bekend als Trusted ICT Partner met zeer loyale klanten. Sinds de start in 2001, is de onderneming uitgegroeid tot een middelgrote ICT-dienstenleverancier die met zo’n 70 collega’s en ruim €10mln omzet, alles in huis heeft om haar klanten optimaal te ondersteunen. De focus van DWE ICT ligt op het gebied van ICT Infrastructuur en op Microsoft gebaseerde oplossingen en toepassingen zoals Azure, Microsoft 365, Teams, PowerBI en Dynamics Business Central en CRM.

Gertjan van der Aalst, Operationeel Directeur ArchiLogiQ: “Het is ons doel om de kwaliteit en de doorontwikkeling van onze ICT-dienstverlening voor onze klanten te blijven optimaliseren. Ik ben verheugd dat deze stap hieraan bijdraagt en we aansluiting hebben gevonden bij DWE ICT, een bedrijf met een breed producten en diensten aanbod, dat al ruim 20 jaar bekend staat om haar klantloyaliteit.”
Gertjan van der Aalst zal het management van DWE ICT gaan versterken, met als eerste taak een soepele overgang van klanten, collega’s en diensten naar de nieuwe omgeving.

Ron Groen, Directeur DWE ICT: “In de markt voor ICT-dienstverleners is duidelijk sprake van een trend naar verdere consolidatie vanwege de voortdurende technische ontwikkelingen en de toenemende vraag van bedrijven en organisaties naar professionele ICT ondersteuning. Schaalgrootte is hiervoor een vereiste en de gefragmenteerde markt leent zich goed voor een groeistrategie zoals we die al jaren bij DWE ICT hanteren: autonome groei en samengaan met passende collega-bedrijven zoals in dit geval ArchiLogiQ.”

DWE ICT richt zich als ICT-dienstverlener naast het (groot) MKB specifiek op Transport & Logistiek, Hospitality en Onderwijs (PO en VO). Als onderdeel van de Futureproof Group, met MKB Fonds als groot aandeelhouder, is DWE ICT uitgegroeid tot een sterke Managed (Cloud) Service Provider voor professionele bedrijven en organisaties met een sterke afhankelijkheid van veilige ICT.

Vergelijkbare artikelen

Nieuws overzicht

U.S. Battery Producer Enticed to Set Up Shop in the EU

An American startup says it can cut reliance on China for key parts of electric vehicle batteries. European Union money […]

Lees verder

GDI gets $22mln from EIB to scale up EV silicon anode production

Jan 10 (Reuters) – (This Jan. 9 story has been officially corrected by European Investment Bank to fix the vice […]

Lees verder

Germany: InvestEU – EIB provides €20 million to GDI to develop 100% silicon anodes for batteries to replace graphite

The European Investment Bank (EIB) and GDI have signed an agreement on a quasi-equity loan worth €20 million to develop […]

Lees verder