Terug naar overzicht

Credion 20 jaar: wie jarig is trakteert

Nieuws

Op 1 april 2001 betrad Credion als nieuwe speler de financieringsmarkt. Gedurende die twintig jaar is er veel veranderd in de financiële wereld en heeft Credion zich ontwikkeld tot dé financieringsspecialist voor bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

Credion neemt alle zorg uit handen van de ondernemer voor het realiseren van de meest optimale financieringsoplossingen. Carlo van der Weg: “De reden waarom wij ooit met Credion zijn gestart, is vandaag de dag nog steeds actueel. Veel ondernemers die een bedrijfsfinanciering en/of vastgoedfinanciering zoeken, gaan vaak eerste praten bij hun ‘huisbank’. Als zij er daar niet in slagen om een financiering te krijgen, weten zij vaak niet hoe ze dan wel een financiering kunnen krijgen. Er zijn nog talloze andere mogelijkheden om hun plannen te realiseren, maar de kennis over de verschillende alternatieve financieringsvormen is er vaak niet om dé juist keus te maken.

Bij Credion hebben wij die kennis in overvloed en vinden we dat een ondernemer zich moet richten op het ondernemen en zich geen zorgen hoeft te maken over de juiste financiering.”

Credion bestaat 20 jaar!
20 jaar is een prachtige periode, trots zijn wij op onze franchisenemers/adviseurs, samenwerkingspartijen en de vele ambities die we voor het MKB hebben kunnen waarmaken.

Vergelijkbare artikelen

Nieuws overzicht

U.S. Battery Producer Enticed to Set Up Shop in the EU

An American startup says it can cut reliance on China for key parts of electric vehicle batteries. European Union money […]

Lees verder

GDI gets $22mln from EIB to scale up EV silicon anode production

Jan 10 (Reuters) – (This Jan. 9 story has been officially corrected by European Investment Bank to fix the vice […]

Lees verder

Germany: InvestEU – EIB provides €20 million to GDI to develop 100% silicon anodes for batteries to replace graphite

The European Investment Bank (EIB) and GDI have signed an agreement on a quasi-equity loan worth €20 million to develop […]

Lees verder