Terug naar overzicht

Ausnutria lanceert Goatfully in samenwerking met Ireen Wüst

Nieuws

Zuivelonderneming Ausnutria heeft een nieuw merk aan haar assortiment toegevoegd: Goatfully. Goatfully wordt een assortiment melkpoeders en andere producten gebaseerd op de natuurlijke kwaliteiten van geitenmelk. Te beginnen met Goatfully Gentle Protein Powder, geitenmelkpoeder op basis van een hoog-eiwit-formulering. Het product is vanaf deze maand verkrijgbaar via de Goatfully webshop.

Ausnutria, met name bekend als producent van baby- en kindervoeding, richt zich met dit nieuwe merk op een voor haar nieuwe doelgroep: volwassenen die bezig zijn met een gezonde levensstijl, die in hun vrije tijd graag sporten, actief bezig zijn en bewuste voedingskeuzes maken. Het assortiment zal in de toekomst verder worden uitgebreid met andere geitenmelkproducten en hoog-eiwit-formuleringen.

Geitenmelk
Ausnutria heeft in de afgelopen 10 jaar een brede ervaring en kennis opgebouwd in de ontwikkeling, productie en onderzoek naar geitenmelkproducten. De organisatie heeft haar eigen gecontracteerde geitenmelkleveranciers die aan de basis staan van de hoge kwaliteit geitenmelkproducten. Deze melk wordt verwerkt tot het consumentenmerk Kabrita baby- en kindervoeding, het B2B-merk CBM geitenzuivel-ingrediënten en nu dus ook het nieuwe merk Goatfully.

CEO, Jeroen Kiers: “We zien dat in de afgelopen jaren ook de aandacht voor de eigenschappen van geitenmelk groeit en steeds meer mensen geitenmelk consumeren. Bij Ausnutria zijn wij overtuigd van de unieke eigenschappen van geitenmelk. Daarom zetten wij al ruim tien jaar geitenmelkproducten op de markt en werken wij dagelijks aan het uitbreiden van onze kennis over o.a. de samenstelling van geitenmelk. Met Goatfully willen wij de mooie eigenschappen van geitenmelk toegankelijker maken voor een bredere doelgroep.”

Samenwerking Ireen Wüst
Voor de introductie van Goatfully in de Nederlandse markt, werkt Ausnutria samen met schaatsster Ireen Wüst. Jeroen Kiers: “We zochten naar een G.O.A.T. Niet onze geliefde geit, maar iemand die de ‘Greatest Of All Time’ is in haar/zijn vakgebied. Het werd nog mooier, we vonden Nederlands Grootste Olympiër Aller Tijden, Ireen Wüst, enthousiast over een samenwerking.” Binnenkort gaan consumenten hier meer van zien via social media.

Nieuwsgierig? Bezoek www.goatfully.com

Vergelijkbare artikelen

Nieuws overzicht

U.S. Battery Producer Enticed to Set Up Shop in the EU

An American startup says it can cut reliance on China for key parts of electric vehicle batteries. European Union money […]

Lees verder

GDI gets $22mln from EIB to scale up EV silicon anode production

Jan 10 (Reuters) – (This Jan. 9 story has been officially corrected by European Investment Bank to fix the vice […]

Lees verder

Germany: InvestEU – EIB provides €20 million to GDI to develop 100% silicon anodes for batteries to replace graphite

The European Investment Bank (EIB) and GDI have signed an agreement on a quasi-equity loan worth €20 million to develop […]

Lees verder