Terug naar overzicht

Ausnutria lanceert Goatfully in samenwerking met Ireen Wüst

Nieuws

Zuivelonderneming Ausnutria heeft een nieuw merk aan haar assortiment toegevoegd: Goatfully. Goatfully wordt een assortiment melkpoeders en andere producten gebaseerd op de natuurlijke kwaliteiten van geitenmelk. Te beginnen met Goatfully Gentle Protein Powder, geitenmelkpoeder op basis van een hoog-eiwit-formulering. Het product is vanaf deze maand verkrijgbaar via de Goatfully webshop.

Ausnutria, met name bekend als producent van baby- en kindervoeding, richt zich met dit nieuwe merk op een voor haar nieuwe doelgroep: volwassenen die bezig zijn met een gezonde levensstijl, die in hun vrije tijd graag sporten, actief bezig zijn en bewuste voedingskeuzes maken. Het assortiment zal in de toekomst verder worden uitgebreid met andere geitenmelkproducten en hoog-eiwit-formuleringen.

Geitenmelk
Ausnutria heeft in de afgelopen 10 jaar een brede ervaring en kennis opgebouwd in de ontwikkeling, productie en onderzoek naar geitenmelkproducten. De organisatie heeft haar eigen gecontracteerde geitenmelkleveranciers die aan de basis staan van de hoge kwaliteit geitenmelkproducten. Deze melk wordt verwerkt tot het consumentenmerk Kabrita baby- en kindervoeding, het B2B-merk CBM geitenzuivel-ingrediënten en nu dus ook het nieuwe merk Goatfully.

CEO, Jeroen Kiers: “We zien dat in de afgelopen jaren ook de aandacht voor de eigenschappen van geitenmelk groeit en steeds meer mensen geitenmelk consumeren. Bij Ausnutria zijn wij overtuigd van de unieke eigenschappen van geitenmelk. Daarom zetten wij al ruim tien jaar geitenmelkproducten op de markt en werken wij dagelijks aan het uitbreiden van onze kennis over o.a. de samenstelling van geitenmelk. Met Goatfully willen wij de mooie eigenschappen van geitenmelk toegankelijker maken voor een bredere doelgroep.”

Samenwerking Ireen Wüst
Voor de introductie van Goatfully in de Nederlandse markt, werkt Ausnutria samen met schaatsster Ireen Wüst. Jeroen Kiers: “We zochten naar een G.O.A.T. Niet onze geliefde geit, maar iemand die de ‘Greatest Of All Time’ is in haar/zijn vakgebied. Het werd nog mooier, we vonden Nederlands Grootste Olympiër Aller Tijden, Ireen Wüst, enthousiast over een samenwerking.” Binnenkort gaan consumenten hier meer van zien via social media.

Nieuwsgierig? Bezoek www.goatfully.com

Vergelijkbare artikelen

Nieuws overzicht

Ausnutria realiseert stabiele groei

Ausnutria Dairy Corporation Ltd. (Ausnutria) heeft haar jaarcijfers van 2021 gepubliceerd. Ausnutria laat een groei in omzet zien van 11,1 […]

Lees verder

Kwalitatief, recyclebaar en eigentijds, helemaal Oliehoorn: dit is de nieuwe verpakking!

100% recyclebare flessen, met draaidop en versseal: dit is Oliehoorn. De nieuwe flessen zijn weer helemaal van deze tijd. Qua […]

Lees verder

Beroemd in Amsterdam en nu overal verkrijgbaar: Zeedijk Mayonaise

Zeedijk mayonaise is een nieuwe saus van Oliehoorn. Deze zoet-pittige kerriemayonaise komt uit Amsterdam. De Zeedijk is een beroemde en […]

Lees verder